LED verlichting voor bedrijven


LED verlichting is er in vele soorten en maten. De meest populaire lichtoplossing voor kantoor en bedrijfshal zijn de vlakke LED-panelen en de LED buizen te vervanging van T-8 en T-5. De goede oplossing voor uw bedrijf is afhankelijk van een aantal technische en functionele keuzes zoals soort licht, opbrengst, soort lampen, technische installaties, enz. EnergiePlaneet is gespecialiseerd in LED verlichting voor bedrijven en instellingen. Onze medewerkers realiseren voor u de beste oplossing.

 

Lagere kosten, hogere productiviteit

LED verlichting kan u besparingen opleveren tot wel 75%. Maar LED doet meer. Uit onderzoek blijkt dat werknemers zich prettiger voelen bij moderne LED verlichting en productiever zijn.

Onze aanpak

Energie Planeet heeft een nauwkeurige selectie gemaakt van leveranciers en realiseert voor u de beste oplossing. In ons advies kijken we altijd integraal. Installatie van LED betekent vaak ook een verandering van uw klimaatbeheersing. Verlichting produceert immers warmte. Een goed advies neemt dat mee. Onze technische medewerkers kiezen bij voorkeur voor een turn key-oplossing en nemen u dus alle zorg uit handen.

LED  van Energie Planeet:  de voordelen

•    De beste oplossing voor uw situatie
•    Forse besparingen tot wel 75%
•    LED kent een zeer lange levensduur met korte terugverdientijd
•    Verhoging welzijn en productiviteit
•    Duurzaam en milieuvriendelijk
•    Volwaardige vervanging van andere verlichting

Meer weten?

Graag geven we telefonisch, via e-mail of in een persoonlijk gesprek antwoord op uw vragen over LED verlichting voor uw bedrijven. Neem gerust contact, we staan u graag te woord!