Meer voor uw energie!

Meer voor uw energie!

U heeft de keuze gemaakt! Met SDE+ blijkt uw project om duurzame energie op te wekken rendabel. Het haalbaarheidsonderzoek heeft aangetoond dat u kan bijdragen aan een duurzame toekomst. Van harte gefeliciteerd met deze bewuste keuze.

Maar nu komt de praktijk om de hoek kijken. De energieprijzen richting 2020 liggen lager dan die voor 2017. Hoe gaat mijn berekening zich houden met lagere termijn prijzen? Wordt het rendement wel gehaald zoals ik mij dat voorstelde.

Mijn energiebedrijf rekent mij een hogere toeslag omdat er regelmatig dagen zijn met teruglevering. Mijn profiel is er niet fraaier op geworden en nauwelijks te voorspellen. De praktijk geeft plotseling een afslag op de termijnprijs die ik eerder heb gefixeerd. Resultaat: minder opbrengst voor mijn duurzame productie-eenheid.

Omdat wij het toch vreemd vinden dat tarieven dalen terwijl er voldoende vraag is naar duurzaam opgewekte energie, starten wij een nieuw initiatief om meer te ontvangen voor uw geproduceerde kWh-en. Een hoger rendement op uw project en duurzame relaties vanwege uw energie.

#EnergiePlaneet heeft een gunstig concept voor iedere producent van duurzame energie. Wij garanderen een hogere opbrengst dan uw huidige afspraken met uw energiebedrijf.

Meer weten? Neem contact met ons op. U vind onze contactgegevens op www.energieplaneet.com


Deel dit bericht:

Contact

Energie Planeet
Edvard Munchweg 25
1328 MA, Almere