Opslag van Energie

 

De volledig hybride generator, HKUB, bestaat uit een diesel generator en een HPOD Batterij voor opslag van voldoende capaciteit. Het systeem is verder voorzien van voldoende geïntegreerde intelligentie om het verbruik zo laag mogelijk te krijgen in alle situaties

 

 • STIL
  Het systeem werkt op plekken waar stilte is vereist
  De generator start pas wanneer de batterijen leeg zijn of op momenten met piekverbruik. De tijd waarop moet worden gestart kan vrij worden geprogrammeerd.
 • BETROUWBAAR
  Doordat de motor niet altijd loopt wordt de levensduur sterk verlengd en worden onderhoudskosten gereduceerd. In geval van storing op het elektriciteitsnet zal de batterij de levering van elektriciteit overnemen.
 hkub
 • ZUINIG
  Het vermindert het aantal bedrijfsuren van de generator, hetgeen leidt tot lagere kosten voor zowel brandstof en onderhoud. De overtollige energie wordt opgeslagen in batterijen die voldoende energie leveren zelfs als de generator niet loopt.
 • ECOLOGISCH
  Het gebruik van de hybride generatorset verlaagd de uitstoot van broeikasgassen met > 30%, en zelfs met meer dan 90% als de Biobrandstof versie wordt gebruikt.
 • AUTONOOM
  Het systeem beheert de energiebronnen op prioriteit van de meest economische bron. De accu en de G.I.C.S. (Gelec Intelligent Control System) optimaliseren de energie die wordt gebruikt.

 


Advies en projectmanagement
Contracting
Special solutions